Menu

   

Cart

O nama

Brend Purple Rain Cosmetics je neodvojivo povezan sa imenom Prof. dr Jaroslava-Švarc Gajić. Ona je kreativna naučnica i istraživač inspirisan mogućnostima koje nudi spoj prirode i stručnog znanja. Zaposlena je kao redovni profesor na Tehnoloskom fakultetu u Novom Sadu na Katedri za primenjene i inženjerske hemije. Svoje naučno interesovanje usmerila je ka elektroanalitici, instrumentalnoj analitici, bioaktivnosti prirodnih jedinjenja i toksikologiji. Kao ekspert iz svoje oblasti gostovala je na mnogim svetskim univerzitetima i naučnim institutima.

Njen glavni pokretač u kreiranju ove jedinstvene kozmetičke je nagon da znanje i iskustvo stečeno godinama implementira i pretoči u konkretan proizvod. Nauka ima smisla samo kada je primenljiva i aplikativna, odnosno kada postaje kreativno oruđe za ostvarenje konkretnih ciljeva. Jarin najveći izazov je da kreira i proizvede preparate koji će dati neosporne rezultate u kratkom vremenskom roku i bez kompromisa vezanih za njihovu blagotvornost i bezbednost. Takvi proizvodi imaju za cilj da učine život vedrijim i lepšim i što je najvažnije ispune lični zahtev krajnjeg klijenta.

Svi proizvodi kozmetičke linije Purple Rain cosmetics se izrađuju ručno, koristeći prirodne nekomercijalne ekstrakte, samostalno dobijene i upotrebljavajući za te svrhe samo organski gajeno bilje. S obzirom da se svi proizvodi izrađuju ručno, pružaju jedinstvenu mogućnost personalizovane formulacije za svakog pojedinca, uslišavajući lične potrebe, zahteve i želje. S obzirom da svi imamo različitu kožu, toleranciju i netoleranciju na različite agense, veoma je važno prilagoditi sastav proizvoda ličnim potrebama. Ne treba izgubiti iz vida ni De gustibus non est disputandum, odnosno da smo svi mi različiti i da imamo različita očekivanja od onoga s čime smo u neposrednom dodiru.

Purple Rain cosmetics pruža i mogućnost personalizovanog razvoja formulacija prema zahtevu klijenta i razvoj kompleksnih formulacija za složena stanja kože!

Morfeus Beauty

Stevana Musića br. 8

21000 Novi Sad, Srbija

+ 381 62 58 24 23

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Color I Color II Color III

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook